Полицията предупреждава гражданите да не отговорят на непознати телефонни повиквания, особено

...
Полицията предупреждава гражданите да не отговорят на непознати телефонни повиквания, особено
Коментари Харесай

МВР предупреждава: Не вдигайте на обаждания с код 00 223

Полицията предупреждава жителите да не отговорят на непознати телефонни повиквания, изключително на телефонни номера с код 00 223.

Кодът е на африканскага страна Мали, а задачата на измамниците е да поддържат дълъг телефонен диалог, което би натрупало огромни сметки на българските клиенти, сподели представителят на полицията Мирослав Стоянов, представен от БНР.

" Това е някаква алтернатива за печелене на средства от хора, които се обаждат от доста надалеч, отвън територията на Република България, по всяка възможност от страни от Африка. Дори и на шефа на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик имаше две сходни кликвания, на служебния му телефон.

Тоест тези хора не сортират на чий телефон звънят, нормално мобилен, и чакат връщане на позвъняването, като по този метод индивидът рискува да натрупа доста висока сметка за мобилния си телефон, защото това са страни, които са отвън Европейски Съюз и там тарифирането на минута е доста по-голямо, в пъти над обикновено допустимото.

Призоваваме жителите, когато получават сходни позвънявания от непознати номера, изключително с телефонни кодове, които са отвън рамките на Европейския съюз, да не връщат позвънявания. Апелираме по тази причина да бъдат деликатни ", изясни Стоянов.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР